IZBORI ZA TIJELA HKOIG I MIROVANJE FORUMA

U ovom podforumu se nalaze sve teme za raspravu i otovrene za komenitanje. Teme su u pravilu geodetske struke, a otvaraju ih moderatori samoinicijativno ili na Vaš prijedlog.
Odgovorite
Avatar
adam.agotic
Postovi: 163
Pridružen/a: 13 lip 2019, 12:54
Lokacija: Slavonski Brod

Kolegice i kolege,
vjerojatno ste većina Vas do sada vidjeli obavijest o izborima za tijela HKOIG. Obzirom na cjelokupnu situaciju u HKOIG i oko HKOIG, te na pritužbe na način rada Foruma i mene, od mene je još prije nešto više od mjesec dana zatraženo da moja daljnja aktivnost na Forumu bude minimalna, i tako će i biti dok se ne provedu ovi izbori.
Žao mi je što se na ovaj način umrtvio rad Foruma, nadam se da će sve uskoro završiti, i bio ja ili netko drugi ovdje nastaviti sa radom Foruma. Vas sve pozivam da Forum koristite i dalje, da u slobodnom dijelu Foruma postavljate svoja pitanja i da pomažete drugim kolegama. Forum treba biti dugoročni projekt koji će služiti geodetima za komunikciju, razmjenu mišljenja i znanja.
Adam Agotić, dipl.ing.geod.
globalni moderator
Daniel
Postovi: 13
Pridružen/a: 08 kol 2019, 08:11

Apsolutno se slažem.

Konačno se pojavilo neko odgovarajuće mjesto za diskusiju, a da nije riječ o poluozbiljnim grupama na društvenim mrežama. Nadam se da će s vremenom opstati/zaživjeti svijest o važnosti moderiranja.
Odgovorite