PROCEDURA IZDAVANJA E-PROPUSNICA

U ovom podforumu se nalaze sve teme za raspravu i otovrene za komenitanje. Teme su u pravilu geodetske struke, a otvaraju ih moderatori samoinicijativno ili na Vaš prijedlog.
Odgovorite
Avatar
adam.agotic
Postovi: 163
Pridružen/a: 13 lip 2019, 12:54
Lokacija: Slavonski Brod

Poštovani Kolege,
Komora je u petak i subotu uputila dvije obavijesti kako bi pomogla članovima i poslodavcima pri postupku izdavanja e-propusnica. Obavijesti od 03.04.2020. 04.04.2020. možete pročitati na:
http://www.hkoig.hr/.
Nadam se da ste svi koji ste imali potrbu za izdavanjem propusnica to do sada uspjeli uraditi, nakon početnih par dana preopterećenosti sustava, sada je izdavanje ipak protočnije.
Za one koji eventualno još nisu uspjeli izdati e-propusnice, podjelio bih jednu vijest koja doduše nije sa službenih stranica Vlade RH ili MUP-a, tamo još nisam našao nikakvu obavijest, ali na nekoliko portala je već objavljeno da stare, obične propusnice vrijede ipak još do srijede, odnosno do 08.04.2020. Unatoč ovoj informaciji, predlažem svima da prate obavijesti na službenim stranicama.
https://www.koronavirus.hr/

Linkovi na portale gdje sam našao vijest o produljenju roka:
https://epodravina.hr/stare-propusnice- ... ca-izdano/
https://drava.info/2020/04/izdano-vise- ... o-srijede/
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pro ... 72583.aspx

Za kraj, unatoč danoj mogućnosti da se i dalje obavljaju geodetski poslovi na terenu i uredu, o čemu je Komora dobila odgovor Stožera civilne zaštite, pozivam sve kolege na oprez, zdravlje je na prvome mjestu i obavljajte samo neophodne poslove.
http://www.hkoig.hr/home/upit-stozeru-c ... ite-rh-2/
Adam Agotić, dipl.ing.geod.
globalni moderator
Odgovorite