Očitovanje HKOIG na Zakon o sudovima zapaženo i u medijima

U ovom dijelu foruma je omogućeno svim registriranim korisnicima Foruma samostalno otvaranje tema, a omogućeno je i dodavanje privitaka u .zip formatu ili kao fotografije. Koristite ovaj dio HKOIG Foruma za međusobnu komunikaciju, neka nam ovo posluži kao platforma na kojoj ćemo si međusobno pomagati u radu. Ovdje ste potpuno slobodni prijaviti problem koji imate u svom radu i moliti za pomoć druge kolege. Dozvoljene su sve teme koje se tiču geodetske struke, geodetskog poslovanja, organizacije druženja i slično. Nisu dozvoljene samo teme koje nemaju nikakvu poveznicu sa geodezijom.
Odgovorite
Avatar
adam.agotic
Postovi: 163
Pridružen/a: 13 lip 2019, 12:54
Lokacija: Slavonski Brod

Bude ti drago kad bilo tko primijeti trud i napore koje ulažeš, pa makar se radilo i o jednom relativno manje poznatom mediju. Nadam se da i naši kolege vide naše napore, a da će nas s vremenom i mediji više pratiti. U nastavku link na orginal članak naslova:

HKOIG: ‘Svi ovlašteni inženjeri geodezije jednaki su bez obzira na stupanj stručne spreme’
https://baustela.hr/novosti/hkoig-ovlas ... ne-spreme/

Žao mi je reakcija pojedinih kolega više stručne spreme koji su iz nekog razloga imali drugačije informacije o aktivnostima Komore, da ih navodno pokušavamo "eliminirati" iz sudskih vještačenja, ali to nije istina.

U konačnici, na izvješću sa javnog savjetovanja je primjedba Komore u biti i prihvaćena, sad je na nama nastaviti zastupati preostale primjedbe koje se tiču rada naših članova.
Adam Agotić, dipl.ing.geod.
globalni moderator
Odgovorite