Sada je: 27 stu 2021, 11:56.

 • Opće napomene
  Na ovom podforumu ćete naći opća pravila foruma, uputstva i sugestije za korištenje foruma. Korištenjem Foruma HKOIG ste prihvatili i Opća pravila kojih ste se dužni pridržavati.
  7 Teme
  7 Postovi
  Zadnji post ODOBRENJE REGISTRACIJE KORI...
  Postao/la adam.agotic Zadnji post
  10 ruj 2019, 06:42
 • Geodezija - HKOIG
  U ovom podforumu se nalaze sve teme za raspravu i otovrene za komenitanje. Teme su u pravilu geodetske struke, a otvaraju ih moderatori samoinicijativno ili na Vaš prijedlog.
  12 Teme
  135 Postovi
  Zadnji post Re: STRUČNO USAVRŠAVANJE OS...
  Postao/la adam.agotic Zadnji post
  08 vel 2021, 07:02
 • Geodezija - slobodne teme
  U ovom dijelu foruma je omogućeno svim registriranim korisnicima Foruma samostalno otvaranje tema, a omogućeno je i dodavanje privitaka u .zip formatu ili kao fotografije. Koristite ovaj dio HKOIG Foruma za međusobnu komunikaciju, neka nam ovo posluži kao platforma na kojoj ćemo si međusobno pomagati u radu. Ovdje ste potpuno slobodni prijaviti problem koji imate u svom radu i moliti za pomoć druge kolege. Dozvoljene su sve teme koje se tiču geodetske struke, geodetskog poslovanja, organizacije druženja i slično. Nisu dozvoljene samo teme koje nemaju nikakvu poveznicu sa geodezijom.
  24 Teme
  123 Postovi
  Zadnji post Očitovanje HKOIG na Zakon o...
  Postao/la adam.agotic Zadnji post
  25 stu 2021, 07:06
 • SDGE/OSS/postupanja
  U ovom dijelu Foruma (koji je otvoren svima za otvaranje tema) možete podijeliti svoja iskustva vezano uz izradu geodetskih elaborata analognim/digitalnim putem i sve vezano uz to. Možete postavljati i pitanja, s time prije postavljanja pitanja provjerite je li već negdje odgovoreno na isto pitanje.
  4 Teme
  13 Postovi
  Zadnji post Re: POTVRĐIVANJE I PROVEDBA...
  Postao/la adam.agotic Zadnji post
  12 kol 2021, 21:20
 • Mišljenja HKOIG - Odbor za etiku, stručna pitanja i propise
  U ovom djelu Foruma će se objavljivati mišljenja HKOIG, u pravilu Odbora za etiku, stručna pitanja i propise na postavljena pitanja članstva. Otvaranje tema na ovom djelu foruma je dozvoljeno samo moderatorima radi same namjene ovog odjeljka. Komentairanje je naravno, dozvoljeno svim članovima Foruma.
  Trebalo je malo vremena dok posložimo način rada Odbora po ovim pitanjima, te od sad pa nadalje očekujemo u kraćim rokovima davati podršku svim članovima Komore.
  Upiti i mišljenja dana u ovom dijelu Foruma će biti anonimizirana na način da se ne otkrivaju imena osoba koje upit postavljaju, podaci o konkretnim državnim uredima, niti podaci o konkretnim lokacijama ukoliko isto nije neophodno za smislenost cijelog odgovora. Želja nam je objavom ovih odgovora pomoći članstvu, a ne ukazivati na pojedince ili poticati narušavanje odnosa među kolegama.
  23 Teme
  53 Postovi
  Zadnji post Re: Sastavni dijelovi elabo...
  Postao/la adam.agotic Zadnji post
  26 stu 2021, 19:00

Prijava  •  Registracija

Online

Ukupno su: 2 korisnika/ce online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 2 gosta. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u proteklih 5 minuta.)
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 218 dana 13 stu 2020, 23:32.

Statistika

Ukupno postova: 331. • Ukupno tema: 70. • Ukupno korisnika/ca: 286. • Najnoviji/a korisnik/ca: Josip Vejmelka.