OTVARANJE NOVIH TEMA

Na ovom podforumu ćete naći opća pravila foruma, uputstva i sugestije za korištenje foruma. Korištenjem Foruma HKOIG ste prihvatili i Opća pravila kojih ste se dužni pridržavati.
Zaključano
Avatar
adam.agotic
Postovi: 71
Pridružen/a: 13 lip 2019, 12:54
Lokacija: Slavonski Brod

OTVARANJE NOVIH TEMA

Post Postao/la adam.agotic » 27 srp 2019, 08:30

Ažuriranje obavijesti sa 07.10.2019.godine

Nove teme u podforumu naziva "Geodezija - HKOIG" (prijašnji naziv "Geodezija") i dalje otvaraju isključivo moderatori Foruma. Svaki korisnik Foruma se može privatnom porukom obratiti jednom od moderatora sa prijedlogom teme, nakon čega će moderatori temu otvoriti, odbaciti ili modificirati pa otvoriti. Ukoliko imate prijedlog teme, obratite se jednom od moderatora. Prijedlog treba sadržavati naslov i uvodni tekst teme.

Od 07.10.2019.godine je otvoren novi podforum naziva "Geodezija – slobodne teme". U ovom dijelu Foruma svi imaju veću slobodu i mogućnost za izražavanje i komunikaciju sa ostalim kolegama.
Ovdje je omogućeno svim registriranim korisnicima Foruma samostalno otvaranje tema, a omogućeno je i dodavanje privitaka u .zip formatu ili kao fotografije. Koristite ovaj dio HKOIG Foruma za međusobnu komunikaciju, neka nam ovo posluži kao platforma na kojoj ćemo si međusobno pomagati u radu. Ovdje ste potpuno slobodni prijaviti problem koji imate u svom radu i moliti za pomoć druge kolege. Dozvoljene su sve teme koje se tiču geodetske struke, geodetskog poslovanja, organizacije druženja i slično. Nisu dozvoljene samo teme koje nemaju nikakvu poveznicu sa geodezijom.
Adam Agotić, dipl.ing.geod.
globalni moderator

Zaključano